Feb 7, 2009

happy .

huh . at least , bole jugak aku senyum at least utk sejam dua ini . x)
nk tau napa ?
time aku sdih , rmai kawan2 aku support aku .
credit byk2 to epa , miza , mila , faiz . .
then ceria lah juga bila ada ngn diorg ni .

and now aku rasa . .
aku btul2 rasa ni , dilamun cinta lah juga . x))
heheh .
for the 3rd time in my life , aku rasa dia ni mmg aku syg sgt2 .
hmm . maybe ini cinta aku yg ke3 after shah and lan .
maybe yes , maybe no .
aku sendiri pun susah nak tafsirkan diri aku sendiri samada aku ni betul2 IN LOVE atau hanya SAYANGkan org tu.
jadi kau orang tolong-tolonglah ya tafsirkan utk aku . xDD

and basically now , aku dah dpt lesen , psl spbt books tu sume da selesai , then mslh ngn betina tu pun dah selesai so aku sangat sangatttttttt lah happy . xD
cuma satu je tak selesai lg , mslh dgn si dia dia diaaaa tu . x(
hmm .


eh eh , valentine's day da dekat . huhuhhuu . arrif yg syok sendiri tu kata nk bagi something kt aku . ape la dak kecik tu . kecik2 pun pandai gak smbut valentine's day . hahaa . pape lah shyg oi . x)
si asyraf tu pulak nk ajak aku gi konvoi sama2 dgn dia dan mmbe die . hmm . sbb kt tpt keje die , ade anjurkan hari cuti mcm holiday utk staff2 tu la . konvoi ramai2 . tu yg die ajak aku . aku NO HAL . bole je ikot . haha .

hmm . pape pun . aku gembira kenal korang sume .
-syira , a'an , lela , atie , kiki , faiz , epa , miza , mila , apiz , wan , arrif , asyraf , yan , shah , cot , adam , talha , dan sape2 yg sewaktu dgnnnya . x)
love u guysss alot . mwwwwaaaaaaahhhhhhhhhhxxxxxxxxxxxxxxxxxx . xDD

and tak lupa gak pada dia . . yg aku syg sgt2 .
i will always love you no matter what . although u're not belong to me anymore , i'll always keep u deep down in my heart . i love you and yes i do .
credit to : Salman .

toinkk , daaa ~

1 stalkers talk :-O:

Nanalicious said...

aku syg dia .
kihkih .
xD