Feb 7, 2010

Ntah la .

Satu berita yang mngejutkan aku semalam .

Betul2 terkejut . :'(

And then i asked for the truth . Memang betul . Dah la . Get over it NANA . Benda mcm ni kan slalu dah kau kena . Takkan masih ta kuat lagi kot ? Im pun ckp , tayah la na pikir sgt pasal bende tu . buat sakit hati je . kan ?

Ntah la . but for sure , aku nangis gle2 punye smlm . Sbb pasal tu , Khairi jadi mangsa -_- sorry la . tade mood kot . Then Anep pun pujuk aku , bagi sabar . Then bagi aku cara for get over it . Dice pun bagi aku cara mcm mana na mnghadapi benda tu . Im pun pujuk . haih . :'(

But , one thing for sure , aku kesian la kat kakak tu . kesian sgt2 . bodoh habis . dah mcm tu , na buat pe simpan lagi sampah tu ? hish . tapi bia la . aku pun pujuk die smlm . tabahkan hati . kuatkan semangat .

Hmm . Skrg ni , na buat ape pun tade mood . Na pegi mana2 pun mesti teringat . whatthefuck is that suppose to be ?
Dah la NANA . Kenapa la aku bole termasuk dlm perangkap tu ? KENAPA ?
Aku ni kan sengal . memang patut la kena mcm tu . padan sikit muka .
*hey focus on study la nana . don't think about that thing anymore . past is past .

AND

WHAT GOES AROUND , COMES AROUND ! get that baby . (:


Dah la mcm setan , eh mmg dia setan pun . haha .
Hm . *sigh la . pelik betul .


*nak cari lelaki mat saleh bole ? aww . dah malas dengan org sebangsa . -_-
want to be like my sister . an Europian for her . shall i pick one too ? c(:


BYE

0 stalkers talk :-O: