Feb 16, 2009

ahhahaahaha .

hahaaa . happy gila . ptg tadi asyraf ajak jumpe so aku jumpe la dye kt taman rumah aku . and , dye tnye wut's wrong with me and all that . aku terus terang ngn dia the whole thing and he's actually support for what am i doing . tapi yg pelik lagi hairan nye , aku tak nanges dpn dia bile aku cite pasal smlm tu . and aku siap bole tersenyum lagi . hUhh . and the best part is , time aku tgh seronok becerita tu , tetibe dye grabbed tgn aku and say these words 'yana , i akan ttp berada di samping u walaupun u dah lupekn i nnt . i tkkn jadi mcm jantan yg lupekn janji yg penah diucapknnya dulu . i bukan lelaki dayus mcm tu.' . hahahaaaa . u got me dear . x)
aku puas hati bile dye ckp cmtu . though sorang pegi , rmai lagi yg dtg and support aku dari depan , blkg , kiri , kanan , atas dan bawah . xD

and now , tumpuan aku skrg kt result aku and further studies aku tanpa perlu risaukan ape2 lg pasal GUYS . n im going to further my studies awayyyy from malaysia after i get my dip. . far far far away from malaysia makes me happy . aku dah cukup merana kerana sorg lelaki dan aku tkkn biakan diri aku merana lagi . u go girl !! yeyehh . aku akan tumpukn pd studies je . asyraf , kau janji kau akan sentiasa besama ngn aku kan ? ye , aku percaya kau . kau bukan dayus mcm jantan2 lain . x) . aku kenal kau .

oh yea , aku hodoh , gemuk , hitam , tak lawa , tak cun , mate juling , kaki senget , so apa kau kesah ?
kau jaga makan pakai aku ke selama ni ? hidup aku dah sempurna walaupun aku tada sapa2 yg boleh syg aku . bia lah aku sorg je yg syg korg sume . korg tapayah sayang aku . aku sukaaa dah hidup mcm ni ye sayanggg . x)

so lahh so longgg .

:D .




1 stalkers talk :-O:

p a a n. said...

lalalalalaalalalalala
tersinggah lak