Feb 9, 2009

hahaha .

happy ke aku ? haha . of course la happy . x) smlm tido around 2am . reason ? haha . spent time together dgn si dia . x) . tu yg tido lambat . before that , tukar tpt tido ngn adik anies . sbb katil mcm dah nak patah . bkn sbb aku ! reput kot . dimakan anai2 . hahak .
pagi tadi , after sarapan , berpeluh2 aku tukar kayu katil yg reput tu ngn mama . hihi . then wat pertukangan tangan . wahhh teringat zaman muda mudi dulu time aku blaja KH (kemahiran yg tak seberapa nk hidup) . ngeh . then paku je belum . paku kt rumah ni out of stock . hahaa .
huh . life aku skrg ni tersangattt la borink yang amatttt . oh yea , smlm aku dpt comment dari ex aku yg dah lame aku lupekan . and die mintk nk couple balek . alahhh , aku tau la koe mintak couple balek sbb gmbar baru aku kt ms tu cun melecun kan ? elee . igt aku bodo ? pigi daa . mati hidup balek pun aku tkkn trime koe lg . kawan kawan bole la . couple couple tabole . aku dah ada yang punyaaa . hahaa . xDDD

sooo , people people especially gegurl tu . jgn igt ex korg nk kt korg balek sbb dorg sygkn koe . there's other reasons why they need u back in their life . they just take us for granted . okay bebeh . x))

JANGAN TINGGALKAN ORANG YANG KITA SAYANG UNTUK ORANG YANG KITA SUKA KERANA ORANG YANG KITA SUKA AKAN TINGGALKAN KITA UNTUK ORANG YANG MEREKA SAYANG . SAYANGLAH DENGAN APA YANG KITA ADA SEKARANG .

weih weih , conpius er ? hahak . xD

i loveee my bubu honey blueberry sweety pie cupcake muchy2 .
creditttt to : salman . xD

2 stalkers talk :-O:

mann said...

hihi.. sape salman tu.. mesti die baik kan.. hakhak... syg.. org cinta sama kamu.. :)

Nanalicious said...

msti larw die baek .
heh .
sy cinta sama kamu juga . x)