Nov 10, 2009

random post .

Hahahahahaha . omg wehhh ! xD



I cant stop smiling right now , and giggling myself infront of my hp . :P seriously there is a super big grin on my face right now . HAHAHAHAHA . weeee .



Wanna know why ? hahahaha . i dont know whether this story is going to excites those people who know what the thing is going on with me right now , but it really excites me for some reason ! xD



hahaha . just now apit (qis's bf) missed call me . then i was like "apit ?" talk to myself la . then i asked him why and yadida yadida . HAHAHAHAHAHA . then suddenly he asked me "nana na pindah dari mmu ke?" hahaha . i was like , ni mesti aiman yg bitao ni . kahkahkah . tepat sangkaan kuh . hahaha . ape la budak tu . sume org dye na bitao . then aku ckp la yg aku gurau2 je dgn aiman tu sume but he take it so serious . then aku tnye la kat apit , sape lagi yg tau psl ni . then dye ckp , ayep , yasin , and hilmi pun tau kot . HAHAHAHAHAHA .



then aku tnye apit lg , cmne eman bole bitao lak psl aku na pindah mmu , then ni yg apit jwb .

"dye tnye kitorg tau ke nana na pindah , n then spe tau nana na pindah sbb pe..2 je" . hahahahahaa .
iskk dak eman ni . sume org dye na habaq . ampehh btoii . cek gurau ja ponnn . ahahh risau sgt . hahahh .
dah2 .

stop giggling . stop nana stop . xD


*aku tatau nape malam ni byk sgt call masuk and byk sgt message masuk . sume dari ex ex aku . HAHAHA .
serious . and then ade gak no mane tah sesat masuk then tnye tu la ni la . dak GMi . tempat salman belajar dlu . T______T . umm . then asyraf called aku gak . tnye tu la ni la . then anep pun called aku . but aku mmg dah malas na ckp nan die , aku nyamar jadi KAKAK . hahaha suara mmg lain habes la en . xD
okay . dah tu je aku na ckp . boi boi .


2 stalkers talk :-O:

aku epa said...

untung la.

Nanalicious said...

oh mmg untung . HAHAHAHAHAHAHA .