Mar 12, 2009

i got mine . urs ?

huahaha . mcm tak pecaye lak i got my result and it was really really sucks . xP
i got 6A's . the rest tapayah la tau ye adek adek skalian . x)

and then , rase mcm artis plak when after that , everyone's , especially students kt sane yg kenal aku (well , aku pemes la time skola , haha) sume tnye aku , bpe A bpe A bpe A . huh . nape tk tnye bape E bape E bape E ? bodoo . hahaha . well . my ex kt sane kn , time da amek result tu , bapak pandang slack kt aku siaaa . aku tauuu la koe jeless . ngahaha . den , after sesi temubual soaljawab tu sume , aku balek . peh . smpat kene usha ngn mamat2 praktikal dr mane tah . hensem2 woooo . xP .
then balek . hantar adek pegi mengaji nek kete honda jazz mama . :D . and time tggu adek tu , ade la sorg guard dan sorg encik abg tu tegur aku . and abg tuuuu , hensem larw . x)) . haha . guard tu asek usik kami kami saje . xP . den mase balek tu , pakcik guard tu tnye lah abg tu , "koe tanak ke no dye ? mane tauuu bole koling2 msg2" . hahaa . tp aku ckp "lain kali lah ye . org da nk balek ni" . haha . and abg tu pun ckp "oke oke oke" . :D

huahhhhh. den asyraf ajak kua . nk celebrate aku . but sorry lah ye. kaki aku ni kudung . haha . cacat . xD
tabole nk kua . so dye dtg ruma . pehhh . siap bawak ape kaw nak tau tak ?
bawak kek . bawak fruits . bawak soft drinks (mentang2 aku suke softdrinks) .
ngee . terharu seyy . xP
dye dtg ngn mmbe2 dye . bapak ah . 3 bijik moto saja .
ade dye , pie , mok , azri , faiz , farid . x))
thankssssss korg korg . :D


soooo , hmm . where should i head to right now ?
IPTA or IPTS ?
just now baru je tnye psl ipta/ipts intake with ija .

and maybe , aku nk amek IPTS . and trus amek dip.
tamo masuk matrics . tamo masuk IPTA .
sorry mama . :DDDD



so longg . x)











2 stalkers talk :-O:

p a a n. said...

waa...
congratz yep..
err?
kudung?
uhuuu....
tol keh?

nape nk ipts?
senang nk fly?
amik mara lew..
hehe

Nanalicious said...

huh .
thanks . x)
eh mne de kudung .
cacat je . haha .

hmm .
yep maybe .
mara ?
KPTM ke ?