Aug 7, 2010

i love you too

Yes , I do . (:

I love you with all my heart . :)
Today , Cyberace early in the morning . Get hyper in the morning for dont-know-what-reason . Then race starts .
I only participated as comittee . Was fun . Checkpoint in front of DELL's building . Then going back to MMU for prize giving ceremony . Overall , great ! (:

Getting ready to meet someone . Around 1 kot , he reached . (: Oh my , miss that car . miss him much ! :)
Head on to Alamanda :D Eat . not me , but him . hehahehaheh . *sebab aku da melantak nasi ayam cyberace pagi td .
Then we don't know what to do because GSC's under maintenance and will be back at 5 - time tu pukul 3 lebih .
So , we don't know where to go . And then suddenly he said , "PD jom ." HEHEHEHE

SOOOO , here we are . PD ! (: ada gambar but i lost my phone cable . will be upload later (:
Bapak ramai gila sesak orang kot kat PD . Then saw ekhfar's polytechnic signboard - 8km . :D
We stopped by the beach . Crowded with people from all around the world ? maybe . tapi nampak mcm org mesia je banyak . Then lepak2 luuuu , around 7 something we cauuu .

Reached Cyberjaya around 8.40pm . Eat first then baru hantar balik . Okay dia itu terlebih manis okay . he's so sweet (:
sweet like sugarrr hahahahahaha .

Erm , oh ya . DECLAIRED . (:


*thanks sayang for having a great day with me . i never knew we could go this far , but all i can say is i am happy with you , now and insyaAllah forever . thanks for take a good care of me whenever i need you right beside me , need your shoulder to lean on , need your love to fill my heart . and u accomplished them . thanks sayang ..

saya nak awak tahu , apabila saya sudah mula menyayangi awak , saya akan menyayangi awak sepenuh hati ,
walau berbeza darjat sekalipun , walau ibarat langit dan bumi sekalipun , walau kita terpisah jauh , walau pelbagai dugaan mendatang , saya nak awak tau , cinta ini , hati ini , hanya untuk awak , dulu kini dan selamanya ..
kita jaga ya . saya tidak ingin melihat lelaki lain yg menjadi lelaki terakhir yang bertakhta dalam hati saya ..
saya hanya ingin awak .. AWAK sahaja . (:



a lot of love for this beautifully made man ;








Bukhari Abdul Salam .
7th August 2010 .

*nak upload gmba dia bg tu tapi phone cable tade uwaaaaa hahahahaha .
sorry sayang . :-*

0 stalkers talk :-O: